Теплий салат з гарбузом та печінкою
рецепт від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської
Цей смачний та корисний салат може стати прекрасним доповненням родинної вечері чи святкового столу
Інгредієнти
Вам знадобиться:
- 300 г гарбуза
- олія «Олейна» зі смаком базиліку та часника
- олія соняшникова рафінована «Олейна Традиційна»
- салатний мікс
- 50 г сиру фета
- 1/4 червоної цибулини
- 10 г гарбузового насіння
- сіль
- 300 г курячої печінки
- 20 г кукурудзяного крохмалю
Приготування
- Почистіть гарбуз від шкірки та насіння, наріжте невеликими шматочками 3*3 см. Викладіть на пергамент, злегка посоліть, додайте трохи ароматної олії. Запікайте при 190С – 25-30 хвилин.
- Приготувати печінку: промийте та просушіть її. Обваляйте в кукурудзяному крохмалі із сіллю.
- Обсмажте на розігрітій пательні, на соняшниковій рафінованій олії з двох сторін по кілька хвилин. Викладіть готову печінку на паперовий рушник, дайте їй час відпочити. Не пересушіть її!)
- Готуємо заправку: змішайте кілька столових ложок ароматної олії «Олейна» з ТРАВАМИ з лимонним соком, додайте трохи солі. Заправте салатне листя з тонко нарізаною червоною цибулею.
- Викладіть на тарілку, додайте теплий гарбуз, печінку, фету та підсушене на сухій пательні насіння гарбуза.