Теплий салат з гарбузом та печінкою

рецепт від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської

 

Цей смачний та корисний салат може стати прекрасним доповненням родинної вечері чи святкового столу

Інгредієнти

Вам знадобиться:

  • 300 г гарбуза
  • олія «Олейна» зі смаком базиліку та часника
  • олія соняшникова рафінована «Олейна Традиційна»
  • салатний мікс
  • 50 г сиру фета
  • 1/4 червоної цибулини
  • 10 г гарбузового насіння
  • сіль
  • 300 г курячої печінки
  • 20 г кукурудзяного крохмалю

Олія для приготування

Приготування

  1. Почистіть гарбуз від шкірки та насіння, наріжте невеликими шматочками 3*3 см. Викладіть на пергамент, злегка посоліть, додайте трохи ароматної олії. Запікайте при 190С – 25-30 хвилин.
  2. Приготувати печінку: промийте та просушіть її. Обваляйте в кукурудзяному крохмалі із сіллю.
  3. Обсмажте на розігрітій пательні, на соняшниковій рафінованій олії з двох сторін по кілька хвилин. Викладіть готову печінку на паперовий рушник, дайте їй час відпочити. Не пересушіть її!)
  4. Готуємо заправку: змішайте кілька столових ложок ароматної олії «Олейна» з ТРАВАМИ з лимонним соком, додайте трохи солі. Заправте салатне листя з тонко нарізаною червоною цибулею.
  5. Викладіть на тарілку, додайте теплий гарбуз, печінку, фету та підсушене на сухій пательні насіння гарбуза.