Салат Нісуаз з крабовими паличками

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Інгредієнти

  • Мікс салатів 100 г
  • Соус медово-гірчичний 3 ст. л
  • Крабові палички “Сніжний краб” 70 г
  • Огірок корнішони 30 г
  • Чері 50 г
  • Яйця перепелині 3 шт
  • Маслини 6-7 шт
  • Крутони 5-6 шт
  • Ароматна олія “Олейна” з Травами 1 ч. л
  • Сир пармезан натертий 1 ст. л

 
Для соусу нам потрібно:

  • Крем бальзамічний 2 ст. л
  • Гірчиця французька 2 ст. л
  • Соєвий соус 2 ст. л
  • Мед 2 ст. л
  • Олія соняшникова рафінована “Олейна Традиційна” 8 ст. л

Олія для приготування

Приготування

  1. Все з’єднуємо в мисці та гарно вимішуємо до однорідної маси.
  2. Окремо робимо крутони: багет або булочку нарізаємо тонкими скибочками, заправляємо морською сіллю та ароматною олією “Олейна” з Травами, запікаємо в духовці протягом 2-3 хв за температури 180С.
  3. Мікс салатів заправляємо медово-гірчичним соусом, викладаємо на тарілку, зверху викладаємо навпіл нарізаний чері, перепелине яйце, корнішони, маслини та крабові палички. Також викладаємо крутони (сухарики) та посипаємо тертим пармезаном.