Салат Нісуаз з крабовими паличками
Інгредієнти
- Мікс салатів 100 г
- Соус медово-гірчичний 3 ст. л
- Крабові палички “Сніжний краб” 70 г
- Огірок корнішони 30 г
- Чері 50 г
- Яйця перепелині 3 шт
- Маслини 6-7 шт
- Крутони 5-6 шт
- Ароматна олія “Олейна” з Травами 1 ч. л
- Сир пармезан натертий 1 ст. л
Для соусу нам потрібно:
- Крем бальзамічний 2 ст. л
- Гірчиця французька 2 ст. л
- Соєвий соус 2 ст. л
- Мед 2 ст. л
- Олія соняшникова рафінована “Олейна Традиційна” 8 ст. л
Приготування
- Все з’єднуємо в мисці та гарно вимішуємо до однорідної маси.
- Окремо робимо крутони: багет або булочку нарізаємо тонкими скибочками, заправляємо морською сіллю та ароматною олією “Олейна” з Травами, запікаємо в духовці протягом 2-3 хв за температури 180С.
- Мікс салатів заправляємо медово-гірчичним соусом, викладаємо на тарілку, зверху викладаємо навпіл нарізаний чері, перепелине яйце, корнішони, маслини та крабові палички. Також викладаємо крутони (сухарики) та посипаємо тертим пармезаном.