Рецепт салату з куркою
Від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Салат, який сміливо може позмагатися з Олівʼє
Інгредієнти
- Куряче філе – 1 шт.
- Картопля варена- 2 шт.
- Огірки мариновані – 130- 150 г
- Яйця варені – 3 шт.
- Олія Олейна з Травами перець Чилі, базилік, томати- 1 ст. л
- Сіль, перець- за смаком
Заправка:
- Майонез – 1 ст. л
- Сметана- 2 ст. л
- Гірчиця в зернах- 1 ст. л
- Олія Олейна з Травами перець Чилі, базилік, томати – 2 ст. л
- Зелена цибуля – 6 шт.
- Петрушка, кріп
- Сік лимона- 1/2 шт.
- Сіль- за смаком
Приготування
- Мʼясо нарізати на кубики. Додати сіль, перець та пікантну олію Олейна. Обсмажити 5 хв на сильному вогні.
- В миску викласти курку, нарізану кубиком картоплю та яйця. Огірки нарізати соломкою.
- Змішати всі інгредієнти для заправки. Довести до смаку.
- Вилити заправку та ретельно все змішати.
Смачного!