Рецепт салату з куркою

Від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Салат, який сміливо може позмагатися з Олівʼє

Інгредієнти

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Картопля варена- 2 шт.
  • Огірки мариновані – 130- 150 г
  • Яйця варені – 3 шт.
  • Олія Олейна з Травами перець Чилі, базилік, томати- 1 ст. л
  • Сіль, перець- за смаком

Заправка:

  • Майонез – 1 ст. л
  • Сметана- 2 ст. л
  • Гірчиця в зернах- 1 ст. л
  • Олія Олейна з Травами перець Чилі, базилік, томати – 2 ст. л
  • Зелена цибуля – 6 шт.
  • Петрушка, кріп
  • Сік лимона- 1/2 шт.
  • Сіль- за смаком

Олія для приготування

Приготування

  1. Мʼясо нарізати на кубики. Додати сіль, перець та пікантну олію Олейна. Обсмажити 5 хв на сильному вогні.
  2. В миску викласти курку, нарізану кубиком картоплю та яйця. Огірки нарізати соломкою.
  3. Змішати всі інгредієнти для заправки. Довести до смаку.
  4. Вилити заправку та ретельно все змішати.

Смачного!