Шашлик зі свинини
рецепт від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської
Цей маринад на основі ароматної олії з травами часник, базилік від Олейна, підійде як для курки, так і для свинини. То ж готуйте зі мною смачно, швидко та легко!
Інгредієнти
- 1 кг свинячої шиї
- 500 мл води
- 250 мл соєвого соусу
- 2 ст. л. ароматної олії з травами часник, базилік від Олейна
Приготування
Приготування маринаду:
- Змішати воду кімнатної температури, соєвий соус та ароматну олію.
- Нарізати свинину шматочками та залити маринадом, він повинен повністю покрити шматочки м’яса.
- Відправити в холодильник на 10-12 годин.
- Смажити на вогні або в духовці, до готовності.