100 мл «Олейна» з ТРАВАМИ базилік, орегано, розмарин
3 зубчики часнику
2 ст. л. винного або яблучного оцту
Сіль та перець до смаку
Олія для приготування
Приготування
Для маринаду з’єднайте у каструлі 2 ст. л. оцту, «Олейну» з ТРАВАМИ, подрібнений часник та трохи чорного перцю.
Наріжте м’ясо на однакові квадратні шматочки, добре перемішайте із маринадом та відправте в холодильник на 3 години.
Цибулю та перець почистіть, наріжте товстими кільцями.
Розпаліть мангал. М’ясо та овочі наштрикніть на шампури, посоліть та смажте 25-30 хвилин, постійно перевертаючи, щоб не підгоріло.
Розріжте один шматочок, щоб зрозуміти, готове м’ясо чи ні.
Викладіть шашлик на тарілку та за бажанням полийте «Олейна» з ТРАВАМИ базилік, орегано, розмарин – теплий аромат орегано у поєднанні зі свіжістю базиліка та пряністю розмарина наповнить соковитий шашлик новими відтінками смаку.