Шашлик

Інгредієнти

  • 1 кг свинячого ошийка
  • 2 солодких перця
  • 2 цибулі ріпчастої

 
Для маринаду:

  • 100 мл «Олейна» з ТРАВАМИ базилік, орегано, розмарин
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ст. л. винного або яблучного оцту
  • Сіль та перець до смаку

Олія для приготування

Приготування

  1. Для маринаду з’єднайте у каструлі 2 ст. л. оцту, «Олейну» з ТРАВАМИ, подрібнений часник та трохи чорного перцю.
  2. Наріжте м’ясо на однакові квадратні шматочки, добре перемішайте із маринадом та відправте в холодильник на 3 години.
  3. Цибулю та перець почистіть, наріжте товстими кільцями.
  4. Розпаліть мангал. М’ясо та овочі наштрикніть на шампури, посоліть та смажте 25-30 хвилин, постійно перевертаючи, щоб не підгоріло.
  5. Розріжте один шматочок, щоб зрозуміти, готове м’ясо чи ні.
  6. Викладіть шашлик на тарілку та за бажанням полийте «Олейна» з ТРАВАМИ базилік, орегано, розмарин – теплий аромат орегано у поєднанні зі свіжістю базиліка та пряністю розмарина наповнить соковитий шашлик новими відтінками смаку.