Суп рамен з куркою

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Інгредієнти

  • Локшина рисова 30 г
  • Філе курча 50 г
  • Водорості 1 ст. л
  • Місо паста 40 г
  • Соєвий соус 50 г
  • Імбир корінь натертий 1 ч. л
  • Часник свіжий 1 зубка
  • Яйце куряче 0,5 шт
  • Гриби шитаке сухі 10 г
  • Кунжут 1 ч.л
  • Ароматна олія “Олейна з ТРАВАМИ” 1 ч.л
  • Цибуля зелена 1 перо

Олія для приготування

Приготування

  1. Куряче філе гарно миємо, викладаємо у сотейник, заливаємо холодною водою та варимо хвилин 40 (повинен вийти концентрований курячий бульйон). Викладаємо курку з сотейника, щоб охолола, нарізаємо тонкими скибочками. В бульйон додаємо місо пасту та соєвий соус, проварюємо на малому вогні, додаємо крупно дріблений часник та імбир.
  2. Окремо водорості заливаємо окропом, дати набухнути протягом 15 хв.
  3. Яйце куряче відварюємо 6 хв, охолоджуємо, чистимо від шкаралупи, розрізаємо навпіл.
  4. Гриби шитаке проварюємо у окремому сотейнику 5-7 хв, залишаємо щоб набухли, потім нарізаємо соломкою.
  5. Окремо відварюємо лапшу, промиваємо холодною водою, збризкуємо ароматною олією “Олейна з ТРАВАМИ”.
  6. Складаємо страву. У глибоку тарілку викладаємо відварну лапшу, гриби шитаке, яйце куряче, набухлі водорості, куряче філе, заливаємо гарячим місо бульйоном, зверху посипаємо кунжутом та зеленою цибулею.