Суп рамен з куркою
Інгредієнти
- Локшина рисова 30 г
- Філе курча 50 г
- Водорості 1 ст. л
- Місо паста 40 г
- Соєвий соус 50 г
- Імбир корінь натертий 1 ч. л
- Часник свіжий 1 зубка
- Яйце куряче 0,5 шт
- Гриби шитаке сухі 10 г
- Кунжут 1 ч.л
- Ароматна олія “Олейна з ТРАВАМИ” 1 ч.л
- Цибуля зелена 1 перо
Приготування
- Куряче філе гарно миємо, викладаємо у сотейник, заливаємо холодною водою та варимо хвилин 40 (повинен вийти концентрований курячий бульйон). Викладаємо курку з сотейника, щоб охолола, нарізаємо тонкими скибочками. В бульйон додаємо місо пасту та соєвий соус, проварюємо на малому вогні, додаємо крупно дріблений часник та імбир.
- Окремо водорості заливаємо окропом, дати набухнути протягом 15 хв.
- Яйце куряче відварюємо 6 хв, охолоджуємо, чистимо від шкаралупи, розрізаємо навпіл.
- Гриби шитаке проварюємо у окремому сотейнику 5-7 хв, залишаємо щоб набухли, потім нарізаємо соломкою.
- Окремо відварюємо лапшу, промиваємо холодною водою, збризкуємо ароматною олією “Олейна з ТРАВАМИ”.
- Складаємо страву. У глибоку тарілку викладаємо відварну лапшу, гриби шитаке, яйце куряче, набухлі водорості, куряче філе, заливаємо гарячим місо бульйоном, зверху посипаємо кунжутом та зеленою цибулею.