Рецепт святкового салату

від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської

 

Зберігайте у закладинки, щоб не загубити і готуйте із задоволенням

Інгредієнти

Вам знадобиться:

  • 4 варені картоплі
  • 1 варена морква
  • 250 г слабосолоної сьомги
  • 1/2 білої цибулини
  • 4 відварені яйця
  • зелень для декору
  • сіль
  • цукор

Майонез:

  • 1 яйце
  • 1 ч. л. гірчиці
  • 10 мл лимонного соку
  • 100 мл олії «Олейна» з ТРАВАМИ зі смаком базиліка, орегано, розмарину
  • 100 мл соняшникової рафінованої олії «Олейна Традиційна»
  • 100 г білого йогурту
  • сіль

Олія для приготування

Приготування

Приготуйте майонез:

  1. Змішайте у мірній склянці яйце, гірчицю, лимонний сік. Почніть збивати занурювальним блендером і повільно вливайте ароматну олію з Травами та соняшникову рафіновану олію Традиційну.
  2. Збивайте кілька хвилин.
  3. Додайте йогурт та сіль, перемішайте.

Маринована цибуля:

  1. Дрібно наріжте цибулю, додайте дрібку солі та цукру. Залишіть на 10 хвилин.
  2. Збирайте салат у круглій формі, діаметром 18 – 20 см.
    На дно покладіть натерту на тертці відварену картоплю, майонез, потім дрібно нарізану рибу, мариновану цибулю і дрібно натертий білок, майонез, морква на дрібній тертці, майонез, картопля, майонез, жовток та зелень. Відправте салат на кілька годин у холодильник, щоб він просочився.