Святковий салат
рецепт від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської
Зберігайте у закладинки, щоб не загубити і готуйте із задоволенням
Інгредієнти
Вам знадобиться:
- 4 варені картоплі
- 1 варена морква
- 250 г слабосолоної сьомги
- 1/2 білої цибулини
- 4 відварені яйця
- зелень для декору
- сіль
- цукор
Майонез:
- 1 яйце
- 1 ч. л. гірчиці
- 10 мл лимонного соку
- 100 мл олії «Олейна» з ТРАВАМИ зі смаком базиліка, орегано, розмарину
- 100 мл соняшникової рафінованої олії «Олейна Традиційна»
- 100 г білого йогурту
- сіль
Приготування
Приготуйте майонез:
- Змішайте у мірній склянці яйце, гірчицю, лимонний сік. Почніть збивати занурювальним блендером і повільно вливайте ароматну олію з Травами та соняшникову рафіновану олію Традиційну.
- Збивайте кілька хвилин.
- Додайте йогурт та сіль, перемішайте.
Маринована цибуля:
- Дрібно наріжте цибулю, додайте дрібку солі та цукру. Залишіть на 10 хвилин.
- Збирайте салат у круглій формі, діаметром 18 – 20 см.
На дно покладіть натерту на тертці відварену картоплю, майонез, потім дрібно нарізану рибу, мариновану цибулю і дрібно натертий білок, майонез, морква на дрібній тертці, майонез, картопля, майонез, жовток та зелень. Відправте салат на кілька годин у холодильник, щоб він просочився.