Весняний салат

Інгредієнти

  • 2 огірки
  • 4 редиски
  • ¼ молодої капусти
  • 100 гр стручків зеленого гороху
  • 2 яйця
  • 1 авокадо
  • 1/3 лимону
  • Сіль та перець до смаку
  • Ароматна олія «Олейна» з ТРАВАМИ часник, базилік до смаку

Олія для приготування

Приготування

  1. Наріжте огірки та редиску кільцями, покладіть у миску для салату.
  2. Поріжте навпіл листя молодої капусти.
  3. Залийте на 1 хвилину стручки гороху окропом, вони стануть більш яскравим.
  4. Акуратно перемішайте всі овочі.
  5. Посоліть та поперчіть до смаку.
  6. Відваріть яйця, остудіть та наріжте дольками.
  7. Авокадо так само наріжте дольками, побризкайте соком лимона, щоб не темніло.
  8. Викладіть дольки яєць та авокадо поверх овочів.
  9. Заправте салат ароматною олією «Олейна» з ТРАВАМИ часник, базилік – пряність часнику та ароматний акцент свіжого базиліка, підсилюють смак весняних овочів.