Весняний салат
Інгредієнти
- 2 огірки
- 4 редиски
- ¼ молодої капусти
- 100 гр стручків зеленого гороху
- 2 яйця
- 1 авокадо
- 1/3 лимону
- Сіль та перець до смаку
- Ароматна олія «Олейна» з ТРАВАМИ часник, базилік до смаку
Приготування
- Наріжте огірки та редиску кільцями, покладіть у миску для салату.
- Поріжте навпіл листя молодої капусти.
- Залийте на 1 хвилину стручки гороху окропом, вони стануть більш яскравим.
- Акуратно перемішайте всі овочі.
- Посоліть та поперчіть до смаку.
- Відваріть яйця, остудіть та наріжте дольками.
- Авокадо так само наріжте дольками, побризкайте соком лимона, щоб не темніло.
- Викладіть дольки яєць та авокадо поверх овочів.
- Заправте салат ароматною олією «Олейна» з ТРАВАМИ часник, базилік – пряність часнику та ароматний акцент свіжого базиліка, підсилюють смак весняних овочів.