Рецепт Вітело тонато су-від
Інгредієнти
- Тунець консервований 80 г
- Олія Олейна з Травами 80 г
- Каперси 5 г
- Часник 1 зубок
- Пармезан
- Яловичина 200 г
- Сухе вино біле/червоне
- Розмарин
- Чебрець
- Сіль
- Перець
Приготування
- Вирізку зачищаємо та маринуємо за смаком (наприклад: сухе вино, червоне чи біле, часник, розмарин/чебрець, сіль та перець) на 15 хвилин.
- Після цього вакуумуємо м’ясо і відправляємо в духовку на 60 градусів до готовності. Залежно від розміру шматка, м’ясо дійде до готовності за годину-півтори, і не зможе перевищити заданий рівень температури, що допоможе нам зберегти м’яку структуру. За рахунок низької температури в духовці, м’ясо поступово готуватиметься, без шокового згортання білкових волокон. Крім того, не загубиться весь смак та запах, який нам збереже герметична упаковка вакуум пакета.
- Для соусу в блендері перебиваємо одночасно тунець, олію, сир, часник та каперси до однорідного стану, приправляємо спеціями до смаку. Важливо, після приготування, дати соусу відпочити щонайменше 10 хвилин, оскільки компоненти на кшталт солі та пармезану не розчиняються відразу.