Ягідне маскарпоне
Інгредієнти
Італійське тісто:
- Борошно 520 г
- Вода 250 мл
- Цукор 2 ст. л
- Сіль 2 ч. л
- Дріжджі сух 1 ч. л
- Олія оливкова 1 ст. л
- Олія соняшникова рафінована “Олейна Традиційна” 1 ст. л
Ягідне маскарпоне:
- Італійське тісто 50 г
- Маскарпоне 100 г
- Ванільний цукор 1 ч.л
- Цукор 1 ст. л
- Ягода 100 г
- Яйце куряче 1 шт
- Шоколад 30 г
Приготування
Італійське тісто:
- В теплу воду добавити дріжджі, помішуючи, розтворити, додати сіль та цукор, олію та борошно, замістити ніжне еластичне тісто, накрити рушником, дати піднятися в 2 рази.
Ягідне маскарпоне:
- Маскарпоне пом’яти виделкою, додати ванільний та звичайний цукор, перемішати.
- Викладаємо шарами: печені квадратики, маскарпоне, квадратики, маскарпоне, зверху посипаємо тертим шоколадом.