Ягідне маскарпоне

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Інгредієнти

Італійське тісто:

  • Борошно 520 г
  • Вода 250 мл
  • Цукор 2 ст. л
  • Сіль 2 ч. л
  • Дріжджі сух 1 ч. л
  • Олія оливкова 1 ст. л
  • Олія соняшникова рафінована “Олейна Традиційна” 1 ст. л

 
Ягідне маскарпоне:

  • Італійське тісто 50 г
  • Маскарпоне 100 г
  • Ванільний цукор 1 ч.л
  • Цукор 1 ст. л
  • Ягода 100 г
  • Яйце куряче 1 шт
  • Шоколад 30 г

Олія для приготування

Приготування

Італійське тісто:

  1. В теплу воду добавити дріжджі, помішуючи, розтворити, додати сіль та цукор, олію та борошно, замістити ніжне еластичне тісто, накрити рушником, дати піднятися в 2 рази.

 

Ягідне маскарпоне:

  1. Маскарпоне пом’яти виделкою, додати ванільний та звичайний цукор, перемішати.
  2. Викладаємо шарами: печені квадратики, маскарпоне, квадратики, маскарпоне, зверху посипаємо тертим шоколадом.