Рецепт Закуски з перців

Від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Мариновані перці за 30 хвилин , ніжні, ароматні, із легкою солодкістю і пікантністю. А головне — готуються просто і швидко.

Інгредієнти

  • Солодкий перець— 6-8 шт.
  • Гострий перець або зелений солодкий— 1 шт.
  • Олія Олейна з Травами томати, базилік, часник — 150 мл
  • Сіль — 1 ч. л
  • Цукор — 1 ст. л
  • Лимонний сік — 1/2 шт.
  • Зелень свіжа — 1 пучок

Олія для приготування

Приготування

  1. Запекти перець до м’якості.
  2. Перекласти в миску, накрити кришкою або плівкою на 10 хвилин — так легко очистити шкірки. Очистити перці від шкірки та насіння.
  3. Для маринаду змішати ароматну олію Олейна з Травами томати, часник, базилік з сіллю, цукром, лимонним соком і дрібно нарізаним перцем та зеленню.
  4. Викласти перець шарами в глибокий посуд, поливаючи маринадом.
  5. Залишити на 30 хвилин.

Цей перець стане вашим фаворитом на все літо!