Рецепт Закуски з перців
Від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Мариновані перці за 30 хвилин , ніжні, ароматні, із легкою солодкістю і пікантністю. А головне — готуються просто і швидко.
Інгредієнти
- Солодкий перець— 6-8 шт.
- Гострий перець або зелений солодкий— 1 шт.
- Олія Олейна з Травами томати, базилік, часник — 150 мл
- Сіль — 1 ч. л
- Цукор — 1 ст. л
- Лимонний сік — 1/2 шт.
- Зелень свіжа — 1 пучок
Приготування
- Запекти перець до м’якості.
- Перекласти в миску, накрити кришкою або плівкою на 10 хвилин — так легко очистити шкірки. Очистити перці від шкірки та насіння.
- Для маринаду змішати ароматну олію Олейна з Травами томати, часник, базилік з сіллю, цукром, лимонним соком і дрібно нарізаним перцем та зеленню.
- Викласти перець шарами в глибокий посуд, поливаючи маринадом.
- Залишити на 30 хвилин.
Цей перець стане вашим фаворитом на все літо!