Рецепт запечених цукіні
Інгредієнти
- Кабачки або цукіні – 2 шт.
- Пармезан – 100 г
- Панірувальні сухарі – 3 ст. л
- Олія Олейна з Травами перець чилі, базилік, томати- 3 ст. л
- Сіль- за смаком
- Паприка – 1 ч. л
Приготування
- Кабачки помийте й наріжте брусочками, як на картоплю фрі.
- Додайте спеції , сіль, і для пікантності ароматну олію Олейна з Травами з перцем чилі, базиліком та томатами.
- Додайте сухарі та тертий сир, перемішайте, щоб кожен шматочок вкрився сумішшю.
- Викладіть у форму та присипте ще зверху сиром.
- Запікати при 200°C приблизно 20–25 хвилин до золотистої скоринки.
Смакують як гарнір до м’яса чи риби або як легка самостійна страва. Подайте з йогуртовим чи часниковим соусом.