Рецепт Запеченого кабачка з сиром

Від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Це ідеальна закуска, яка виглядає святково, а готується за лічені хвилини.

Інгредієнти

  • Кабачок- 2 шт.
  • Сир твердий- 200 г
  • Пармезан за бажанням – 100 г
  • Олія Олейна з Травами томат, часник, базилік- 2 ст.л

Для начинки можуть бути будь-які ваші улюблені інгредієнти:

  • Крем-сир
  • Слабосолена риба
  • Шпинат свіжий
  • Помідори черрі

Олія для приготування

Приготування

  1. Кабачки нарізати тонкими скибочками.
  2. На пергамент викласти кабачки, зверху натертий твердий сир та пармезан.
  3. Полити ароматною олією Олейна з Травами. Запікати при 180°C 15-20 хв.
  4. Дати 5 хв охолонути.
  5. Викласти ваші улюблені інгредієнти та скрутити в рулет.