«Олейна» з ТРАВАМИ перець чилі, базилік, томати до смаку
Олія для приготування
Приготування
Буряк очистіть, посоліть, збризніть «Олейна» з ТРАВАМИ та запікайте у фользі при температурі 200°C приблизно 30-35 хвилин.
Гарбуз очистіть і наріжте кубиками, збризніть «Олейна» з ТРАВАМИ, додайте до буряка за запікайте ще 20 хвилин.
Після того, як будуть готові буряк і гарбуз, вийміть їх із духовки. Буряк остудіть і наріжте так само, як гарбуз.
Акуратно перемішайте овочі, додайте листя салату та сир.
Потім заправте салат олією «Олейна» з ТРАВАМИ перець чилі, базилік, томати – свіжі нотки базиліку у поєднанні із теплим смаком томатів згладжують пікантність перцю чилі і утворюють нові смакові відтінки знайомих овочів.