Зимовий салат

Інгредієнти

  • 2 середні печені буряки
  • 500 гр печеного гарбуза
  • Мікс салатів
  • 100 гр фети або рікотти
  • Сіль, перець до смаку
  • «Олейна» з ТРАВАМИ перець чилі, базилік, томати до смаку

 

Олія для приготування

Приготування

  1. Буряк очистіть, посоліть, збризніть «Олейна» з ТРАВАМИ та запікайте у фользі при температурі 200°C приблизно 30-35 хвилин.
  2. Гарбуз очистіть і наріжте кубиками, збризніть «Олейна» з ТРАВАМИ, додайте до буряка за запікайте ще 20 хвилин.
  3. Після того, як будуть готові буряк і гарбуз, вийміть їх із духовки. Буряк остудіть і наріжте так само, як гарбуз.
  4. Акуратно перемішайте овочі, додайте листя салату та сир.
  5. Потім заправте салат олією «Олейна» з ТРАВАМИ перець чилі, базилік, томати – свіжі нотки базиліку у поєднанні із теплим смаком томатів згладжують пікантність перцю чилі і утворюють нові смакові відтінки знайомих овочів.
  6. Рекомендується подавати теплим.