Запечена картопля з сиром
Інгредієнти
- 5 великих картоплин
- 300 гр грибів
- 1 шт цибуля ріпчаста
- Ароматна олія «Олейна» з травами базилік, орегано, розмарин
- Сіль, перець – за смаком
- 100 мл вершків (жирність – 15-20%)
- 100 гр твердого сиру
Приготування
- Картоплю миємо та витираємо на сухо. Обмазуємо ароматною олією «Олейна» з травами та загортаємо у фольгу, випікаємо в духовці до готовності при температурі 200 градусів.
- Готуємо начинку, обсмажуємо на ароматній олії цибулю, додаємо дрібно нарізані гриби, солимо, перчимо до смаку. Коли гриби готові, додаємо вершки, прогріваємо.
- Коли картопля охолоне, зрізаємо 1/3 щоб можна було зробити поглиблення (виїмку).
- Ложкою дістаємо серцевину, викладаємо туди грибну начинку та посипаємо натертим сиром.
- Ставимо в духовку на 200 градусів, щоб запікся сир.