Грісіні з італійського тіста
Інгредієнти
Італійське тісто:
- Борошно 520 г
- Вода 250 мл
- Цукор 2 ст. л
- Сіль 2 ч. л
- Дріжджі сух 1 ч. л
- Олія оливкова 1 ст. л
- Олія соняшникова рафінована “Олейна Традиційна” 1 ст. л
Грісіні:
- Італійське тісто 200 г
- Італійські трави 1 ч. л
- Сіль морська 1 ч. л
- Кунжут 1 ч. л
Приготування
Італійське тісто:
- В теплу воду добавити дріжджі, помішуючи, розтворити, додати сіль та цукор, олію та борошно, замістити ніжне еластичне тісто, накрити рушником, дати піднятися в 2 рази.
Грісіні:
- Тісто розділити на 10 рівних частин.
- Розкачати тісто тонкими паличками, посипати їх сіллю за смаком, кунжутом або італійськими травами, викласти палички на деко, пекти до золотистого рум’яного кольору, випікати 7-10 хв. За температури 200 С.