Рецепт салату Коул Слоу

від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Інгредієнти

  • Капуста 100 г
  • Мікс салатів 100 г
  • Черрі 50 г
  • Морква 50 г
  • Йогурт грецький 70 г
  • Гірчиця американська 30 г
  • Сіль 1 ч. л
  • Соєвий соус 1 ст. л
  • Кріп 20 г
  • Мікрогрін горох 10 г
  • Кунжут 1 ч. л
  • Олія 2 ст.л

Олія для приготування

Приготування

  1. Капусту тоненько нашинкувати, моркву натерти на крупній тертці, все разом змішати, добавити мікс салатів та черрі (перерізати навпіл).
  2. Заправити заправкою з грецького йогурту (для цього змішати йогурт з американською гірчицею, додати соєвий соус, трішки кропу та сіль за смаком).
  3. Заправляємо салат, перемішуємо, викладаєм на тарілку, прикрашаємо мікрогріном та смаженим кунжутом. Можна збризнути олією.