Салат з буряком та яблуком

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

В цьому салаті ідеально все – кольори, користь, смак та аромат олії Олейна з Травами -базилік, часник. Він підходить як для повсякденного обіду, так і для святкового застілля.

Інгредієнти

  • Буряк запечений або варений – 2 шт.
  • Мікс салату – 180 г
  • Яблуко – 1 шт
  • Сир фелата – 70 г
  • Сушена вишня – 40 г

Для заправки:

  • Олія Олейна з Травами часник, базилік – 60 мл
  • Винний оцет – 30 мл
  • Мед – 1 ч.л
  • Гірчиця в зернах – 2 ч.л
  • Сіль, перець

Олія для приготування

Приготування

  1. Запекти буряк та нарізати на кубики.
  2. Змішати всі інгредієнти для заправки.
  3. Викласти мікс салату та додати буряк, нарізане яблуко та фелату.
  4. Полити все заправкою.
  5. Додати сушену вишню або ваші улюблені сухофрукти.

 

Спробуйте, і цей рецепт точно стане вашим улюбленцем!