Салат з буряком та яблуком
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
В цьому салаті ідеально все – кольори, користь, смак та аромат олії Олейна з Травами -базилік, часник. Він підходить як для повсякденного обіду, так і для святкового застілля.
Інгредієнти
- Буряк запечений або варений – 2 шт.
- Мікс салату – 180 г
- Яблуко – 1 шт
- Сир фелата – 70 г
- Сушена вишня – 40 г
Для заправки:
- Олія Олейна з Травами часник, базилік – 60 мл
- Винний оцет – 30 мл
- Мед – 1 ч.л
- Гірчиця в зернах – 2 ч.л
- Сіль, перець
Приготування
- Запекти буряк та нарізати на кубики.
- Змішати всі інгредієнти для заправки.
- Викласти мікс салату та додати буряк, нарізане яблуко та фелату.
- Полити все заправкою.
- Додати сушену вишню або ваші улюблені сухофрукти.
Спробуйте, і цей рецепт точно стане вашим улюбленцем!