Салат з гранатом
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Салат виходить ароматним, ситним і дуже смачним завдяки поєднанню овочів, м’яса та горіхів.
Інгредієнти
- Куряче філе варене- 1 шт.
- Перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля синя- 1 шт.
- Гранат- 1 шт.
- Кінза і петрушка
- Волоські горіхи- 100 г
Заправка:
- Лимон – 1/2 шт.
- Сіль- за смаком
- Хмелі- сунелі- 1-2 ч.л
- Олія Олейна з Травами- часник, базилік- 100 мл
Приготування
- Куряче філе зварити та нарізати на тоненькі смужки.
- Перець та цибулю нарізати теж тонкими смужками.
- Очистити гранат та додати до овочів.
- Додати подрібнені горіхи.
- Нарізати зелень. Якщо не любите кінзу, можна використати лише петрушку.
- Додати всі інгредієнти для заправки.