Салат з гранатом

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Салат виходить ароматним, ситним і дуже смачним завдяки поєднанню овочів, м’яса та горіхів.

Інгредієнти

  • Куряче філе варене- 1 шт.
  • Перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля синя- 1 шт.
  • Гранат- 1 шт.
  • Кінза і петрушка
  • Волоські горіхи- 100 г

Заправка:

  • Лимон – 1/2 шт.
  • Сіль- за смаком
  • Хмелі- сунелі- 1-2 ч.л
  • Олія Олейна з Травами- часник, базилік- 100 мл

Олія для приготування

Приготування

  1. Куряче філе зварити та нарізати на тоненькі смужки.
  2. Перець та цибулю нарізати теж тонкими смужками.
  3. Очистити гранат та додати до овочів.
  4. Додати подрібнені горіхи.
  5. Нарізати зелень. Якщо не любите кінзу, можна використати лише петрушку.
  6. Додати всі інгредієнти для заправки.