Салат з креветками
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Цей салат з заправкою з авокадо та додаванням ароматної олії Олейна часник, базилік стане легкою альтернативою важким стравам на вашому святковому столі.
Інгредієнти
- Мікс листя салату- 180 г;
- Хліб для сухариків- 60 г;
- Креветки- 200 г;
- Яйця варені – 4 шт;
- Авокадо стигле- 2 шт;
- Мед – 1 ч. л;
- Гірчиця – 1 ч.л;
- Сік лайму- 1/2 шт;
- Ароматна олія Олейна з Травами часник, базилік – 100 мл;
- Сіль- за смаком;
- Пармезан- 40 г
Приготування
- Помити листя салату та викласти в миску.
- Нарізати хліб на кубики полити ароматною олією часник, базилік.
- Креветки швидко обсмажити на розігрітій сковорідці.
- В блендер покласти яйця, авокадо, мед, гірчицю, сік лайма, олію та сіль. Збити все до однорідності.
- До салата викласти креветки, сухарики, заправку з авокадо та сир. Змішати перед подачею.
Такий салат дуже легкий, корисний та виглядає вишукано. І головне – він неймовірно смачний!