Салат з креветками

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Цей салат з заправкою з авокадо та додаванням ароматної олії Олейна часник, базилік стане легкою альтернативою важким стравам на вашому святковому столі.

Інгредієнти

  • Мікс листя салату- 180 г;
  • Хліб для сухариків- 60 г;
  • Креветки- 200 г;
  • Яйця варені – 4 шт;
  • Авокадо стигле- 2 шт;
  • Мед – 1 ч. л;
  • Гірчиця – 1 ч.л;
  • Сік лайму- 1/2 шт;
  • Ароматна олія Олейна з Травами часник, базилік – 100 мл;
  • Сіль- за смаком;
  • Пармезан- 40 г

Олія для приготування

Приготування

  1. Помити листя салату та викласти в миску.
  2. Нарізати хліб на кубики полити ароматною олією часник, базилік.
  3. Креветки швидко обсмажити на розігрітій сковорідці.
  4. В блендер покласти яйця, авокадо, мед, гірчицю, сік лайма, олію та сіль. Збити все до однорідності.
  5. До салата викласти креветки, сухарики, заправку з авокадо та сир. Змішати перед подачею.

 
Такий салат дуже легкий, корисний та виглядає вишукано. І головне – він неймовірно смачний!