Салат з пекінської капусти

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Простий та легкий рецепт салату з пекінської капусти, ідеальний після свят.

Інгредієнти

  • Пекінська капуста- 1 шт.
  • Морква- 1 шт.
  • Перець солодкий або огірок- 1 шт.
  • Яєчні білки варені – 4 шт.

Заправка:

  • Яєчні жовтки варені- 4 шт.
  • Олія Олейна з Травами- базилік, орегано, розмарин- 70 мл
  • Сметана 20%- 2 ст.л
  • Гірчиця – 1 ч.л
  • Сік лимона- 1/4 шт. (за смаком)
  • Сіль
  • Перець
  • Сушений часник- 1 ч.л

Олія для приготування

Приготування

  1. Нашинкувати капусту. Моркву натерти на крупну тертку або на корейську. Перець або огірок нарізати невеликими скибочками.
  2. Зварити яйця та відділити жовтки від білка. Білки нарізати тонкими скибочками та додати до овочів.
  3. Змішати всі інгредієнти для заправки, яка виходить дуже ароматною завдяки олії Олейна з Травами – базилік, орегано, розмарин.
  4. Заправку вилити до овочів. Все ретельно змішати і можна подавати.