Салат з пекінської капусти
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Простий та легкий рецепт салату з пекінської капусти, ідеальний після свят.
Інгредієнти
- Пекінська капуста- 1 шт.
- Морква- 1 шт.
- Перець солодкий або огірок- 1 шт.
- Яєчні білки варені – 4 шт.
Заправка:
- Яєчні жовтки варені- 4 шт.
- Олія Олейна з Травами- базилік, орегано, розмарин- 70 мл
- Сметана 20%- 2 ст.л
- Гірчиця – 1 ч.л
- Сік лимона- 1/4 шт. (за смаком)
- Сіль
- Перець
- Сушений часник- 1 ч.л
Приготування
- Нашинкувати капусту. Моркву натерти на крупну тертку або на корейську. Перець або огірок нарізати невеликими скибочками.
- Зварити яйця та відділити жовтки від білка. Білки нарізати тонкими скибочками та додати до овочів.
- Змішати всі інгредієнти для заправки, яка виходить дуже ароматною завдяки олії Олейна з Травами – базилік, орегано, розмарин.
- Заправку вилити до овочів. Все ретельно змішати і можна подавати.