Шашлик зі скумбрії
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Скумбрія виходить настільки соковитою та ніжною, що буквально тане в роті.
Інгредієнти
- Скумбрія — 3 шт.
- Цибуля — 1–2 шт.
- Соєвий соус— 50 мл
- Олія Олейна з Травами томат, часник, базилік— 60 мл
- Сіль, перець — за смаком
- Паприка — 1 ч. л
Приготування
- Рибу зачистити від нутрощів. Хвіст та голову відрізати. Промити. Нарізати товщиною 3-4 см.
- До риби додати нарізану цибулю, спеції та ароматну олію Олейна з Травами томат, часник, базилік, яка довершить смак риби.
- Все ретельно змішати та залишити на 1 годину.
- Нанизати скумбрію на шампура.
- Смажити до 10 хв. з кожної сторони.
Спробуйте — і точно повторите ще не раз)