Шашлик зі скумбрії

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Скумбрія виходить настільки соковитою та ніжною, що буквально тане в роті. 

Інгредієнти

  • Скумбрія — 3 шт.
  • Цибуля — 1–2 шт.
  • Соєвий соус— 50 мл
  • Олія Олейна з Травами томат, часник, базилік— 60 мл
  • Сіль, перець — за смаком
  • Паприка — 1 ч. л

Олія для приготування

Приготування

  1. Рибу зачистити від нутрощів. Хвіст та голову відрізати. Промити. Нарізати товщиною 3-4 см.
  2. До риби додати нарізану цибулю, спеції та ароматну олію Олейна з Травами томат, часник, базилік, яка довершить смак риби.
  3. Все ретельно змішати та залишити на 1 годину.
  4. Нанизати скумбрію на шампура.
  5. Смажити до 10 хв. з кожної сторони.

 

Спробуйте — і точно повторите ще не раз)