Сливовий соус до мʼяса

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

*З цієї порції виходить 3 баночки по 200 г

Інгредієнти

  • Сині сливи – 1кг. (неочищені)
  • Часник – 80г. (очищений)
  • Цукор – 40 г
  • Перець Чилі за смаком
  • Томатний соус – 3 ст.л
  • Сіль – 1 ст. л
  • Олія “Олейна Традиційна” – 100 мл

Олія для приготування

Приготування

  1. Сливу попередньо очистити від кісточок.
  2. Усі інгредієнти викласти в каструлю і перебити блендером.
  3. Довести до кипіння.
  4. Кип’ятити на середньому вогні 20-25 хвилин, періодично помішуючи.
  5. Влити олію і готувати ще 3 хв.
  6. Перетерти через сито та розлити по стерилізованих банках.

 


Зберігайте та готуйте з любовʼю найсмачніший соус разом з Олейна!