Сливовий соус до мʼяса
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
*З цієї порції виходить 3 баночки по 200 г
Інгредієнти
- Сині сливи – 1кг. (неочищені)
- Часник – 80г. (очищений)
- Цукор – 40 г
- Перець Чилі за смаком
- Томатний соус – 3 ст.л
- Сіль – 1 ст. л
- Олія “Олейна Традиційна” – 100 мл
Приготування
- Сливу попередньо очистити від кісточок.
- Усі інгредієнти викласти в каструлю і перебити блендером.
- Довести до кипіння.
- Кип’ятити на середньому вогні 20-25 хвилин, періодично помішуючи.
- Влити олію і готувати ще 3 хв.
- Перетерти через сито та розлити по стерилізованих банках.
Зберігайте та готуйте з любовʼю найсмачніший соус разом з Олейна!