Смажена курка за 10 хвилин
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Ця страва готується за лічені хвилини, а на смак – наче з улюбленого ресторан. уІдеально до рису, овочів або до будь-якого вашого улюбленого гарніру
Інгредієнти
- Куряче філе -2 шт( можна використати стегно)
- Соєвий соус- 2 ст.л
- Перець-за смаком
- Крохмаль- 1 ст.л
- Білок- 1 шт.
- Лимонний сік- 1/4 шт.
- Олія Олейна Три Зерна – 2-3 ст.л
Для соусу:
- Соєвий соус – 4 ст.л
- Вода- 70 мл
- Мед – 1 ч.л
- Лимонний сік – 1 ст.л
- Кунжут – 1 ст.л
Приготування
- Мʼясо нарізати на невеликі шматочки.
- Додати соєвий соус, перець, крохмаль, лимонний сік, яєчний білок і все ретельно змішати.
- Обсмажити мʼясо до золотавого кольору по 1 хв з кожної сторони на олії Олейна Три Зерна. З нею страви виходять ще смачніші.
- Прибрати мʼясо зі сковорідки і влити всі інгредієнти до соусу.
- Повернути мʼясо. Смажити ще 3 хв. Додати кунжут.
Готові спробувати? Тоді вперед – 10 хвилин, і вечеря на столі!