Смажена курка за 10 хвилин

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Ця страва готується за лічені хвилини, а на смак – наче з улюбленого ресторан. уІдеально до рису, овочів або до будь-якого вашого улюбленого гарніру

Інгредієнти

  • Куряче філе -2 шт( можна використати стегно)
  • Соєвий соус- 2 ст.л
  • Перець-за смаком
  • Крохмаль- 1 ст.л
  • Білок- 1 шт.
  • Лимонний сік- 1/4 шт.
  • Олія Олейна Три Зерна – 2-3 ст.л

Для соусу:

  • Соєвий соус – 4 ст.л
  • Вода- 70 мл
  • Мед – 1 ч.л
  • Лимонний сік – 1 ст.л
  • Кунжут – 1 ст.л

Олія для приготування

Приготування

  1. Мʼясо нарізати на невеликі шматочки.
  2. Додати соєвий соус, перець, крохмаль, лимонний сік, яєчний білок і все ретельно змішати.
  3. Обсмажити мʼясо до золотавого кольору по 1 хв з кожної сторони на олії Олейна Три Зерна. З нею страви виходять ще смачніші.
  4. Прибрати мʼясо зі сковорідки і влити всі інгредієнти до соусу.
  5. Повернути мʼясо. Смажити ще 3 хв. Додати кунжут.

 

Готові спробувати? Тоді вперед – 10 хвилин, і вечеря на столі!