Смажені кабачки на зиму
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
*З цієї порції виходить 3 баночки обʼємом 0,5 л.
Інгредієнти
- Кабачки – 1,4 кг. (3 шт. великих)
- Часник – 50 г
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль- 1.5 ч. л
- Оцет яблучний – 1 ст. л на банку
- Олія “Олейна з Травами” томат, часник, базилік – 60 мл
Приготування
- Кабачки нарізати на кружечки. Полити ароматною олією Олейна з Травами з томатами, часником та базиліком.
- Обсмажити з обох сторін до золотавого кольору. Швидше буде смажити одночасно на двох сковорідках.
- Змішати подрібнену петрушку та часник з сіллю.
- В банки викласти шарами зелень з кабачками. В кожну банку додати 1 ст.л оцту та олії Олейна з Травами з томатами, часником та базиліком.
- Накрити кришками і поставити в каструлю застелену полотенцем.
- Влити воду та стерилізувати з моменту кипіння 15-20 хв.
- Дістати обережно банки та щільно закрити. Перевернути та накрити. Вони мають так стояти до повного охолодження.