Суп Харчо

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

*на 4 порції

Інгредієнти

  • М’ясо куряче 200 г
  • Рис 4 ст ложки
  • олія Олейна 3 ст ложки
  • Цибуля 1 шт
  • Морква 1 шт
  • Часник 2 зубчики
  • Аджика суха 1 ч. л
  • Аджика мокра 1 ст л
  • Перець болгарський 0.5 шт
  • Помідор 1 шт
  • Хмелі сунелі 1 ст л
  • Сіль за смаком
  • Перець чилі стручок за смаком
  • Зелень кінзи 1 пучок

Приготування

  1. Куряче стегно нарізати маленькими шматочками, варити, поки м’ясо не стане м’яким, додати рис, окремо нарізати дрібними кубиками моркву та цибулю, підсмажити до золотистого кольору (пасерувати), додати до супу.
  2. За хвилин 10 до приготування додати спеції хмелі-сунелі, суху та вологу аджику, дрібними кубиками нарізаний болгарський перець та помідор, довести до смаку сіллю, перець стручок – за бажанням. В кінці заправити дрібно нарізаним часником та кінзою, дати настоятися.