Суп Харчо
Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка
*на 4 порції
Інгредієнти
- М’ясо куряче 200 г
- Рис 4 ст ложки
- олія Олейна 3 ст ложки
- Цибуля 1 шт
- Морква 1 шт
- Часник 2 зубчики
- Аджика суха 1 ч. л
- Аджика мокра 1 ст л
- Перець болгарський 0.5 шт
- Помідор 1 шт
- Хмелі сунелі 1 ст л
- Сіль за смаком
- Перець чилі стручок за смаком
- Зелень кінзи 1 пучок
Приготування
- Куряче стегно нарізати маленькими шматочками, варити, поки м’ясо не стане м’яким, додати рис, окремо нарізати дрібними кубиками моркву та цибулю, підсмажити до золотистого кольору (пасерувати), додати до супу.
- За хвилин 10 до приготування додати спеції хмелі-сунелі, суху та вологу аджику, дрібними кубиками нарізаний болгарський перець та помідор, довести до смаку сіллю, перець стручок – за бажанням. В кінці заправити дрібно нарізаним часником та кінзою, дати настоятися.