Суп з запечених овочів

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Просто запікайте ваші улюблені овочі до золотистої скоринки, пробивайте блендером – і вуаля, простий та ароматний і дуже ніжний крем-суп із запечених овочів.

Інгредієнти

  • Картопля- 5 шт.
  • Морква- 2 шт.
  • Кабачок- 1 шт.
  • Цвітна капуста
  • Броколі
  • Цибуля порей (або звичайна 2 шт.)
  • Часник- 1 шт.
  • Селера- 3 шт.
  • Чебрець- 4 гілочки
  • Олія Олейна Три Зерна- 60 мл
  • Вода- 400 мл
  • Сіль, перець -за смаком
  • Спеції для картоплі- 1 ч.л
  • Сушена петрушка- 1 ч.л
  • Паприка- 1 ч.л
  • Куркума- 1 ч.л
  • Олія Олейна Льняна холодного пресування – 20 мл
  • Сухарики

Олія для приготування

Приготування

1. Ви можете використати будь-які овочі, які є вдома, або які любите.

2. Помити, нарізати та викласти на деко. Додати всі спеції та олію Олейна Три Зерна.

3. Часник розрізати навпіл та додати чебрець. Все ретельно змішати. Влити воду. Накрити фольгою або пергаментом і запікати при 180°С 1 годину.

4. Перекласти все в блендер. Густоту регулюйте за допомогою води або овочевого бульйону.

5. Подавати з грінками та зеленю. І завершити все корисною та смачною Льняною Олією Олейна холодного пресування.

Дуже смакує з натертим Пармезаном. Експерементуйте та готуйте ідеальні страви для всієї родини!