Три маринади до курки
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Три маринади для курки, які можна заморожувати.
Завдяки їм ваші страви щоразу матимуть новий смак. Приготувати їх легко з ароматними оліями Олейна з Травами, бо в кожній пляшці вже є необхідні трави та спеції.
Інгредієнти
№1 Маринад:
- Йогурт натуральний- 2 ст.л
- Петрушка або кінза- 1 ст.л
- Сіль, перець- за смаком
- Часник- 3 зубчика
- Сік лайму або лимону- 1/2 шт.
- Олія Олейна з Травами – базилік, орегано, розмарин- 1 ст.л
№2 Маринад:
- Соєвий соус- 3 ст.л
- Олія Олейна з Травами -томати, часник, базилік- 2 ст.л
- Куркума- 1 ч.л
- Імбир сушений- 1 ч.л
- Мед- 1 ст.л
- Сік лайму або лимону- 1/2 шт.
№3 Маринад:
- Олія Олейна з Травами- часник, базилік- 2 ст.л
- Перець Чилі сушений – 1/2 ч.л
- Томатний соус- 2 ст.л
- Гірчиця не гостра- 2 ч.л
- Сіль- за смаком
- Сік лайму або лимону- 1/4 шт.
Приготування
Мʼясо залишити маринуватися щонайменше на 30 хв. Або відправити в морозильну камеру, як заготовку. Ці маринади чудово підходять для заморозки.
Це не тільки смачно, але й зручно!
Спробуйте!