Три маринади до курки

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Три маринади для курки, які можна заморожувати.
Завдяки їм ваші страви щоразу матимуть новий смак. Приготувати їх легко з ароматними оліями Олейна з Травами, бо в кожній пляшці вже є необхідні трави та спеції.

Інгредієнти

№1 Маринад:

  • Йогурт натуральний- 2 ст.л
  • Петрушка або кінза- 1 ст.л
  • Сіль, перець- за смаком
  • Часник- 3 зубчика
  • Сік лайму або лимону- 1/2 шт.
  • Олія Олейна з Травами – базилік, орегано, розмарин- 1 ст.л

№2 Маринад:

  • Соєвий соус- 3 ст.л
  • Олія Олейна з Травами -томати, часник, базилік- 2 ст.л
  • Куркума- 1 ч.л
  • Імбир сушений- 1 ч.л
  • Мед- 1 ст.л
  • Сік лайму або лимону- 1/2 шт.

№3 Маринад:

  • Олія Олейна з Травами- часник, базилік- 2 ст.л
  • Перець Чилі сушений – 1/2 ч.л
  • Томатний соус- 2 ст.л
  • Гірчиця не гостра- 2 ч.л
  • Сіль- за смаком
  • Сік лайму або лимону- 1/4 шт.

Олія для приготування

Приготування

Мʼясо залишити маринуватися щонайменше на 30 хв. Або відправити в морозильну камеру, як заготовку. Ці маринади чудово підходять для заморозки.

 

Це не тільки смачно, але й зручно!
Спробуйте!