Весняний салат з дуже смачною заправкою

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Інгредієнти

  • Пекінська капуста- 1 шт.
  • Яйця -4 шт.
  • Огірок- 2 шт.
  • Авокадо- 1 шт.
  • Пармезан за бажанням

Заправка:

  • Петрушка- 20 г
  • Щавель- 20 г
  • Мʼята- 6 листочків
  • Йогурт натуральний- 150 г
  • Гірчиця- 1 ст.л
  • Лимонний сік- 1/2 ст.л( за бажанням для аромату, щавель дасть свою кислоту)
  • Сіль, перець
  • Лляна олія Олейна – 30- мл
  • Вода – 50 мл

Олія для приготування

Приготування

  1. Нарізати капусту, огірок та авокадо.
  2. Зварити яйця, нарізати та додати до салату.
  3. В чаші блендера збити всі інгредієнти для заправки та додати до салату. І обов’язково додаю свою улюблену Лляну олію Олейна. Ретельно все змішати.
  4. За бажанням можна додати сир пармезан

Збережіть цей рецепт обов’язково, бо захочете його приготувати ще не один раз.