Рецепт ягідного пирога без глютену

від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської

Інгредієнти

  • 120 г сметани (жирність 15-20%)
  • 120 г цукру
  • ванільний цукор
  • 60 мл олії «Олейна» Три зерна
  • 150 г яйця
  • 230 г мигдалевого борошна
  • 5 г розпушувача
  • 150 г лохини

Олія для приготування

Приготування

  1. Змішуємо вінчиком у мисці сметану, олію, яйце, цукор, ванільний цукор.
  2. Додаємо мигдалеве борошно з розпушувачем, ретельно перемішуємо.
  3. Додаємо лохину.
  4. Випікаємо тісто в формі діаметром 18 см, 170 градусів – 40-45 хвилин, з конвекцією.
  5. Прикрашаємо цукровою пудрою та свіжими ягодами.