Запечена порційна риба
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Порційне приготування робить страву естетичною — кожен гість отримує красиво викладену порцію.
А запікання дозволяє зберегти соковитість риби та овочів, які просочуються спеціями та ароматною олією Олейна з Травами томат, часник, базилік створюючи гармонійний смак.
Інгредієнти
- Червона риба- 800 г
- Картопля варена – 3 шт
- Перець солодкий- 1 шт
- Маслини- 50 г
- Оливки- 50 г
- Каперси- 20 г
- Помідори- 1 шт( або черрі 8 шт)
- Моцарела – 140 г
- Сушена петрушка- 1-2 ч.л
- Сіль- за смаком
- Цукор- 1/2 ч.л
- Лимонний перець- 1 ч.л
- Ароматна олія Олейна з Травами томат, часник, базилік- 80 мл
Приготування
- Рибу зачистити від кісточок та зняти шкірку. Розрізати на порції.
- До риби додати сіль, перець, цукор, сушену петрушку та Ароматну олію Олейна томат, часник, базилік, яка додасть страві неймовірного аромату. Все змішати і залишити на 10 хвилин.
- Зварити картоплю. Очистити та нарізати кружальцями. Викласти на пергамент.
- Перець солодкий нарізаний кружечками викласти на картоплю.
- Додати маслини, оливки, каперси, помідори та сир.
- Зверху викласти рибу. Полити все олією та загорнути пергамент, як на відео.
- Запікати при 190°С 20-25 хвилин.
Ця страва чудово підходить для затишної вечері чи святкового столу!