Запечена молода капуста з м'ясом
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Виходить дуже смачно та соковито!
Інгредієнти
Для котлет:
- Яловичий фарш – 700 г
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль, перець- за смаком
- Петрушка свіжа – 1 пучок
- Мускатний горіх- 1/4 ч.л
- Орегано- 1,5 ч.л
- Вода – 70 мл
- Сир твердий – 200 г
Для капусти:
- Капуста молода- 1 шт середня
- Олія Олейна з Травами перець Чилі, базилік, томати- 150 мл
- Паприка копчена- 1 ч.л
- Сіль- 1 ч.л
Для соусу:
- Йогурт натуральний – 250 г
- Томатна паста – 1 ст.л
- Зелена цибуля
Приготування
- Капусту нарізати на стейки товщиною 1,5 см.
- Змішати ароматну олію Олейна з Травами перець чилі, базилік, томати з паприкою та сіллю. Змастити капусту.
- Змішати всі інгредієнти для котлет, окрім сиру. Сформувати та викласти на капусту.
- Змішати інгредієнти для соусу. Викласти на котлету.
- Натерти сир та викласти зверху на соус.
- Запікати 1 годину (орієнтуйтеся по своїй духовці) при температурі 190°C.
- Подавайте зі сметаною.
Таку страву ви точно захочете повторити. Смачного!