Запечена молода капуста з м'ясом

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Виходить дуже смачно та соковито!

Інгредієнти

Для котлет:

  • Яловичий фарш – 700 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль, перець- за смаком
  • Петрушка свіжа – 1 пучок
  • Мускатний горіх- 1/4 ч.л
  • Орегано- 1,5 ч.л
  • Вода – 70 мл
  • Сир твердий – 200 г

Для капусти:

  • Капуста молода- 1 шт середня
  • Олія Олейна з Травами перець Чилі, базилік, томати- 150 мл
  • Паприка копчена- 1 ч.л
  • Сіль- 1 ч.л

Для соусу:

  • Йогурт натуральний – 250 г
  • Томатна паста – 1 ст.л
  • Зелена цибуля

Олія для приготування

Приготування

  1. Капусту нарізати на стейки товщиною 1,5 см.
  2. Змішати ароматну олію Олейна з Травами перець чилі, базилік, томати з паприкою та сіллю. Змастити капусту.
  3. Змішати всі інгредієнти для котлет, окрім сиру. Сформувати та викласти на капусту.
  4. Змішати інгредієнти для соусу. Викласти на котлету.
  5. Натерти сир та викласти зверху на соус.
  6. Запікати 1 годину (орієнтуйтеся по своїй духовці) при температурі 190°C.
  7. Подавайте зі сметаною.

Таку страву ви точно захочете повторити. Смачного!