Зелена аджика

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

*З цієї порції виходить 2 баночки по 370 мл

 

Це ідеальне доповнення до вашого столу, що поєднує пікантність свіжих трав і свіжість овочів. А ароматна олія Олейна з травами зробить аджику ще ароматнішою.

Інгредієнти

  • Петрушка – великий пучок
  • Кріп – великий пучок
  • Часник – 1 головка
  • Гострий перець – 1-2 шт
  • Солодкий перець – 4 шт
  • Ароматна олія Олейна з травами – 100 мл
  • Сіль – 1 ст.л
  • Цукор – 5 ст.л
  • Оцет яблучний – 6 ст.л

Олія для приготування

Приготування

  1. Зелень та овочі пропустити через м’ясорубку.
  2. Додати сіль, цукор, олію та оцет.
  3. Перемішати та перекласти в банки. Зберігати в холодильнику або прохолодному місці.

Готуйте з задоволенням!