Зелена аджика
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
*З цієї порції виходить 2 баночки по 370 мл
Це ідеальне доповнення до вашого столу, що поєднує пікантність свіжих трав і свіжість овочів. А ароматна олія Олейна з травами зробить аджику ще ароматнішою.
Інгредієнти
- Петрушка – великий пучок
- Кріп – великий пучок
- Часник – 1 головка
- Гострий перець – 1-2 шт
- Солодкий перець – 4 шт
- Ароматна олія Олейна з травами – 100 мл
- Сіль – 1 ст.л
- Цукор – 5 ст.л
- Оцет яблучний – 6 ст.л
Приготування
- Зелень та овочі пропустити через м’ясорубку.
- Додати сіль, цукор, олію та оцет.
- Перемішати та перекласти в банки. Зберігати в холодильнику або прохолодному місці.
Готуйте з задоволенням!