Майстер-клас «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю»: юні кулінари підкорили європейську кухню!

05.04.2025

Проєкт «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю» знову зібрав юних кулінарів – підопічних фонду «Діти Героїв» – на смачну й надихаючу зустріч! Цього разу учасники поринули у світ європейської гастрономії та освоїли приготування двох справжніх кулінарних шедеврів.

Разом із шеф-кухарями Кулінарної школи Євгена Чернухи діти навчилися готувати:

  • Фрікассе з курятини — ніжне французьке рагу у вершковому соусі з ароматними спеціями;
  • Крем-брюле — легендарний десерт із хрусткою карамельною скоринкою.

Майстер-клас пройшов у затишній атмосфері, наповненій натхненням. Юні учасники отримали нові знання, відкрили для себе гастрономічні цікавинки та ще більше полюбили кулінарію.

Ми щиро дякуємо всім учасникам за участь і вже готуємо для вас нові смачні відкриття!