19.04.2025
19 квітня в рамках проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю» відбувся захопливий передвеликодній майстер-клас для юних кулінарів – підопічних фонду «Діти Героїв». Захід пройшов у теплій та святковій атмосфері в Кулінарній школі Євгена Чернухи.
Учасники разом із досвідченими шеф-кухарями створили два смачні кулінарні шедеври:
Великодній крафін з родзинками — ароматну, пухку випічку, що створила атмосферу домашнього затишку
Салат «Цезар» з куркою Sous vide — витончену, збалансовану страву ресторанного рівня
Діти опанували нові кулінарні техніки, навчилися секретів ідеального тіста та дізналися чимало лайфхаків, які точно здивують і дорослих.
Майстер-клас подарував не лише корисні знання, а й море позитивних емоцій, натхнення та яскравих вражень напередодні Великодня.