Юні кулінари навчилися готувати нові страви української кухні

30.03.2025

30 березня 2025 року у рамках проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю» відбувся черговий кулінарний майстер-клас, на якому підопічні БФ «Діти Героїв» вже вдруге з початку року поринули в світ традиційної української кухні.

Під керівництвом досвідченого шеф-кухаря Кулінарної школи Євгена Чернухи Андрія Рибаченка діти навчились готувати дві відомі страви: котлету по-київськи та банош.

На майстер-класі діти не лише отримали нові кулінарні навички, а й почули цікаві історії про походження цих страв та секрети їх приготування.

Майстер-клас залишив приємні враження у дітей та надихнув їх на нові кулінарні звершення! Як це було – дивіться у нашому фотозвіті.