23.03.2025
23 березня у Кулінарній школі Євгена Чернухи відбувся новий майстер-клас у рамках проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю». Цього разу юні кулінари здійснили захопливу подорож у світ українських кулінарних традицій під керівництвом професійного шеф-кухаря Андрія Рибаченка.
У меню заходу були: Український борщ – насичений, ароматний, з любов’ю до традицій, Львівський сирник – ніжний десерт, що підкорює серця.
Під час майстер-класу діти дізналися історію цих страв, кулінарні секрети ідеального смаку та отримали корисні лайфхаки. Атмосфера була сповнена ентузіазму, натхнення та любові до української кухні!
Щиро дякуємо всім учасникам за активність та цікавість! Чекаємо на вас на наступних майстер-класах. А поки що переглядайте наш фотозвіт та занурюйтесь у магію українських смаків разом із нами.