13.05.2025
Прес-реліз
У березні-травні 2025 року ТМ «Олейна» виступила партнером одразу трьох професійних подій для HoReCa-сегменту, які організувала платформа Hoteliero. 11 березня у Львові відбувся Chef-Chefs, 12 березня — конференція Hotel Insights, а 13 травня у Києві пройшло масштабне Ukrainian Gastro Show. Головною аудиторією заходів стали шеф-кухарі, ресторатори та готельєри з усієї України — саме ті, хто формує сучасну гастрономічну культуру.
У межах заходів «Олейна» не лише презентувала свою традиційну соняшникову олію, а й представила нову лінійку спеціальних кулінарний олій: з травами, Три Зерна та Лляну, наочно продемонструвавши можливість побачити, як вони працюють у стравах. Зокрема, різноманітні олії «Олейна» стали важливим доповненням рецептів страв, які наживо готували під час виступів такі відомі шеф-кухарі як Леране Хайбуллаєва, Інна Даценко, Дмитро Жуковець та інші.
В той же час на затишному бренд-стенді кухні «Олейна» проводилася дегустація усієї лінійки спеціальних олій. Родзинкою дегустації стали страви, приготовлені безпосередньо з оліями з травами. Ці олії з натуральними ароматами базиліку, часнику, томатів, орегано, розмарину та перцю чилі стали не просто смаковим «рішенням» для презентованих, а й натхнення для нових гастроідей гостей.
Євгенія Роїк, маркетинг-менеджерка ТМ «Олейна», коментує участь бренду так:
«Для нас участь у подіях Hoteliero — це не просто партнерство. Це діалог з тими, хто творить сучасну українську кухню щодня. Ми прагнемо бути не лише на полицях магазинів, а й у серцях споживачів та професійної спільноти. І ми дуже раді, що наші олії вже знаходять своє місце в гастрономічних історіях, які творяться тут і зараз».