06.07.2024
Третій майстер-клас проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю» відбувся 6 липня. Вже, за доброю традицією, захід проходив в просторі кухні Miele в Києві. Разом з професійним шеф-кухарем Дмитром Радченком діти розпочали кулінарну мандрівку світом, готуючи страви італійського street-food. Дванадцять учасників МК дізналися секрети приготування брускет з різними начинками, гріссіні з травами та кунжутом, а також фокаччі. На десерт юні кухарі створили солодку випічку з сиром маскарпоне та різними фруктами, а доповнили італійський стіл освіжаючим мохіто. Разом з Дмитром на майстер-класі працювала Валерія, професійний психолог, яка допомагала якнайкраще розкритися кожній дитині.
Кулінарна мандрівка різними країнами триватиме протягом літа. На наступних майстер-класах підопічні БФ «Діти Героїв» за наставництва шеф-кухаря готуватимуть популярні страви азіатської, грузинської, української та інших street-food.
Дмитро Радченко – професійний шеф-кухар з досвідом роботи понад 20 років, наразі є бренд-шефом багатьох закладів в Києві та в інших містах України. Одним із відомих закладів, де працює Дмитро з 2011 року, є кінний сімейний клуб, ресторан-готель “Dergachov”. Тут шеф-кухар постійно проводить кулінарні майстер-класи для дітей.
Дмитро Радченко є переможцем та призером багатьох українських і міжнародних конкурсів та кулінарних чемпіонатів.