03.08.2024
Свіжоспечений круасан з шинкою, сиром та зеленню, салат Нісуаз з крабовими паличками, хрусткими крутонами та пікантною заправкою, а на десерт – безе. Таким було меню п’ятого майстер-класу в рамках проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю», який відбувся 3 серпня в просторі кухні Miele. Разом з Дмитром Радченком підопічні фонду «Діти Героїв» вчилися майстерності французької кухні. Саме Франція стала новою країною для гастрономічної мандрівки юних кухарів. Діти навчилися віртуозно скручувати тісто у круасани, працювати з кондитерськими мішечками під час створення безе та поєднувати різноманітні компоненти у смачний ансамбль смаку традиційного французького салату.
Мандрівка до Франції вдалася! Гортайте карусель, аби побачити, як це було.