Майстер-клас "Смачні грузинські традиції з Дмитром Радченком"

28.09.2024

28 вересня відбувся вже сьомий майстер-клас проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю». Цього разу підопічні фонду «Діти Героїв» разом з професійним шеф-кухарем Дмитром Радченком поринули в секрети традиційної грузинської кухні. Простір кухні Miele, де відбувся майстер-клас, наповнилися ароматами естрагону та базиліку, з якого вже за деякий час народився тонізуючий традиційний грузинський «Тархун». На першу страву юні кухарі навчилися готувати пікантний та зігріваючий суп харчо. Яка ж грузинська кухня без хачапурі? Процес приготування цієї традиційної смачної випічки з сиром та жовтком учасникам сподобався найбільше – всі створили свої духмяні «човники» та загорнули їх з собою додому: частувати рідних.  

Як це було? Дивіться на фото в каруселі