31.05.2025
31 травня 2025 року в Кулінарній школі Євгена Чернухи відбувся черговий майстер-клас у рамках ініціативи «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю», яку бренд реалізує у співпраці з благодійним фондом «Діти Героїв».
Цей проєкт — постійна програма підтримки для дітей, які втратили одного або обох батьків через повномасштабну війну. Кожна зустріч дарує дітям не лише досвід приготування нових страв, а й також розвиток, натхнення та відчуття турботи.
На відкритті літнього сезону юні кулінари готували:
ВОК з яловичиною та овочами — яскраву страву східної кухні з насиченим смаком,
Панакоту — легкий італійський десерт, що став смачним символом літа.
Під керівництвом досвідчених шеф-кухарів діти освоїли нові техніки, дізналися про особливості приготування страв різних кухонь світу та отримали порцію впевненості й позитиву.
Літо тільки почалося — і попереду ще багато теплих, смачних моментів. А як це було – дивіться в фотозвіті.