Смак Італії: відбувся 12-ий кулінарний майстер-клас від «Олейна»

15.02.2025

15 лютого у рамках проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю» відбувся захопливий кулінарний майстер-клас, присвячений італійській кухні. Юні кулінари – підопічні фонду «Діти Героїв» – зібралися у Кулінарній школі Євгена Чернухи, щоб під керівництвом професійного шеф-кухаря Олени Кірічкової опанувати приготування двох легендарних страв: салату «Капрезе» з мусом із соусу Песто та бальзамічною ікрою та пасту «Карбонара» – як у справжніх італійських ресторанах.

Учасники не тільки навчалися правильним технікам готування, а й дізналися цікаві факти про походження страв та корисні лайфхаки від шефів. Після кількох годин натхненної роботи всі змогли насолодитися власноруч приготованими шедеврами та поділитися враженнями.

Гортайте карусель, щоб побачити, як це було.