Рецепти

Борщ український (на 4 літри води)

Борщ український (на 4 літри води)

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Львівський сирник

Львівський сирник

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Суп з запечених овочів

Суп з запечених овочів

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Смажена курка за 10 хвилин

Смажена курка за 10 хвилин

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Морквʼяно-апельсиновий кекс

Морквʼяно-апельсиновий кекс

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Брауні з солоною карамеллю

Брауні з солоною карамеллю

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Бургер

Бургер

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Cалат овочевий

Cалат овочевий

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Паста Fresco та Карбонара

Паста Fresco та Карбонара

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Салат «Капрезе» з мусом песто та ікрою бальзамік

Салат «Капрезе» з мусом песто та ікрою бальзамік

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше