Рецепти

Крем-брюле

Крем-брюле

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Фрікасе з курки з картопляним пюре по-французьки

Фрікасе з курки з картопляним пюре по-французьки

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Соковита буженина

Соковита буженина

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Банош з бринзою та грибним соусом

Банош з бринзою та грибним соусом

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Котлета по-Київськи (на 4 порції)

Котлета по-Київськи (на 4 порції)

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Ідеальний салат Табуле

Ідеальний салат Табуле

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Пампушки

Пампушки

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Борщ український (на 4 літри води)

Борщ український (на 4 літри води)

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Львівський сирник

Львівський сирник

Рецепт від Кулінарної школи Євгена Чернухи

Детальніше
Суп з запечених овочів

Суп з запечених овочів

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Смажена курка за 10 хвилин

Смажена курка за 10 хвилин

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше