Олейна Три зерна

500мл

Усвідомлюючи, що природа дарує нам свої багатства, які ми повинні використовувати з розумом, ми створили суміш цінних рослинних олій «Олейна» ТРИ ЗЕРНА: ріпакову олію першого віджиму, доповнену користю лляної олії та олії насіння гарбуза.

Олія «ТРИ ЗЕРНА» є природним джерелом цінних поживних речовин, включаючи Омега-3 кислоти та вітаміни Е і К.

Олія «ТРИ ЗЕРНА» рекомендована для смаження та запікання завдяки високій стабільності, адже має досить високу температуру димлення 240-250°C.

Олія «ТРИ ЗЕРНА» випускається в темній пляшці, яка захищає олію в середині пляшки від несприятливого впливу світла.

Готуйте з Олейна

Сьомга в імбирно-соєвосу соусі

Сьомга в імбирно-соєвосу соусі

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Огірки в медово-гірчичному маринаді

Огірки в медово-гірчичному маринаді

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Варення з пряних кабачків

Варення з пряних кабачків

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Чіабатта

Чіабатта

рецепт від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Ягідний пиріг без глютену

Ягідний пиріг без глютену

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше

Застосування

Смаження

Варіння та
тушкування

Випікання

Салати

Олейна Лляна олія

250мл

Олії холодного пресування першого віджиму від ТМ «Олейна» – відповідь на сучасні тенденції харчування, адже споживачі шукають натуральні та корисні продукти. Ретельний багатоступеневий процес відбору сировини від обраних постачальників та контроль на кожному етапі виробництва забезпечує, що олія зберігає всі багатства поживних цінностей.

Олії холодного пресування першого віджиму Олейна виготовляються шляхом механічного пресування при температурі до 50°С, завдяки чому зберігають свій характерний смак та аромат. Під час зберігання таких олій може утворюватися природний осад, а окремі партії можуть відрізнятись за насиченістю смаку, кольором та ароматом.

«ЛЛЯНА ОЛІЯ Олейна» холодного пресування першого віджиму виготовляється з ретельно відібраного насіння льону. Насіння проходить механічне холодне пресування (при температурі до 50°C), завдяки чому олія зберігає золотистий колір і характерний гіркуватий смак.

«ЛЛЯНА ОЛІЯ Олейна» є джерелом природних поживних речовин, у тому числі цінної кислоти Омега-3

Лляна олія вживається тільки холодною. Вона ідеально підходить для традиційного оселедця, салатів, каш, бутербродів і для завершення приготування страв.

Застосування

Холодні
страви

Паста і каши

Риба

Заправка
страв

Олейна З ТРАВАМИ

250мл

«Олейна З ТРАВАМИ» – це поєднання олії з натуральними ароматними травами.

Олії «Олейна З ТРАВАМИ» ідеально підходять для смаження, запікання, маринадів та заправки салатів.

Широкий вибір смаків – лінійка з чотирьох продуктів, дозволить кожному любителю кулінарії знайти свій улюблений смак. Лінія «Олейна З ТРАВАМИ» створена для зручної заправки спеціями ваших страв і створення нових варіацій традиційних смаків.

Готуйте з Олейна

Запечена картопля з сиром

Запечена картопля з сиром

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Паста (макарони) барбекю

Паста (макарони) барбекю

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Курка з ананасом, запечена під сиром

Курка з ананасом, запечена під сиром

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Грибна ікра

Грибна ікра

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Заправка для борща на зиму

Заправка для борща на зиму

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Маринований перець в гірчиці

Маринований перець в гірчиці

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Баклажани в кисло-солодкому соусі

Баклажани в кисло-солодкому соусі

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Зелена аджика

Зелена аджика

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Соус шакшука

Соус шакшука

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Томатний соус з базиліком

Томатний соус з базиліком

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Ароматні помідори

Ароматні помідори

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Український соус песто

Український соус песто

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Аджика ніжна овочева з яблуками

Аджика ніжна овочева з яблуками

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Аджика пряна з імбирем

Аджика пряна з імбирем

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Аджика з баклажанів

Аджика з баклажанів

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Аджика зелена з перцем, імбирем та кінзою

Аджика зелена з перцем, імбирем та кінзою

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Томати в жовтій аджиці

Томати в жовтій аджиці

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Томати з овочами

Томати з овочами

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Томати з буряком

Томати з буряком

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Томати з зеленню

Томати з зеленню

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Огірки в соєво-часниковому маринаді

Огірки в соєво-часниковому маринаді

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Огірки з пряною селерою

Огірки з пряною селерою

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Ікра з баклажанів

Ікра з баклажанів "Крем Спайсі"

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Баклажани в маринаді

Баклажани в маринаді "Хойсін"

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Універсальний зелений соус 

Універсальний зелений соус 

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Кисло - солодкі огірки в томатному соусі

Кисло - солодкі огірки в томатному соусі

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Салат Роял Карі з кабачків

Салат Роял Карі з кабачків

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Кабачки-гриль

Кабачки-гриль

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Кабачкова ікра ТОМ-ЯМ

Кабачкова ікра ТОМ-ЯМ

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Смажені кабачки на зиму

Смажені кабачки на зиму

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
В'ялені помідори

В'ялені помідори

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Лечо

Лечо

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Детальніше
Суп рамен з куркою

Суп рамен з куркою

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Салат з курки та броколі

Салат з курки та броколі

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Рататуй

Рататуй

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Салат Нісуаз з крабовими паличками

Салат Нісуаз з крабовими паличками

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Куряче філе, запечене з овочами

Куряче філе, запечене з овочами

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Асорті шашличків

Асорті шашличків

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Локшина з індичкою та овочами

Локшина з індичкою та овочами

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Салат Коул Слоу

Салат Коул Слоу

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Бургер з куркою

Бургер з куркою

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Детальніше
Фунчоза з овочами та яловичиною

Фунчоза з овочами та яловичиною

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Паста з перцем та томатами

Паста з перцем та томатами

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Шашлик зі свинини

Шашлик зі свинини

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Курячі крильця на грилі

Курячі крильця на грилі

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Овочі на грилі

Овочі на грилі

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Буженіна з індички

Буженіна з індички

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Шакшука

Шакшука

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Теплий салат з гарбузом та печінкою

Теплий салат з гарбузом та печінкою

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Хумус з запеченим перцем

Хумус з запеченим перцем

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше
Святковий салат

Святковий салат

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Детальніше

Застосування

Смаження

Барбекю

Маринади

Салати